dinsdag 30 augustus 2011

De suite/Suzanne vermeer

Titel:De Suite
Auteur:Suzanne Vermeer (pseudoniem)
Uitgeverij: AW Bruna uitgevers
Gelezen in de periode: 24-26 augustus 2011
Recensie: Joyce Nieuwpoort, alleenstaand moeder en hotelmanager in Tenerife, komt voor grote uitdagingen te staan. Russische toeristen zorgen ervoor dat het drukker is dan ooit.
Onverwachts wordt ze op een avond overmeesterd door twee mannen. De volgende dag wordt ze wakker in een van haar eigen suites en weet niks meer.
Dan wordt ze geconfronteerd met een onbekende man die wel weet wat er is gebeurd. Hij toont haar een compromitterende video-opname met pikante scènes waar Joyce -weliswaar bewusteloos- een rol in speelt.
Al snel wordt Joyce gechanteerd. Als dan op een avond ook haar zoon Jason weg is en een vriend in elkaar wordt geslagen, weet Joyce dat het echt menens is.

Dit boek is best spannend, maar vrij vaak behoorlijk ver gezocht, waardoor je niet lekker in het verhaal komt.

Favoriete passage:
Via het pad liep ze naar haar bungalow.
Wat vreemd, op woensdagavond liet Jason altijd het buitenlicht van het terras aan. Misschien was het kapot. Ze opende de deur, deed het licht in de woonkamer aan en legde haar tas op de bank. Zoals elke woensdagnacht liep ze eerst door naar de slaapkamer van haar zoon. In het schijnsel van het licht uit de woonkamer zag ze dat er iets niet klopte.
Snel stapte ze naar zijn bed.
Het was leeg.

Beoordeling:***

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat ontzettend lief dat je de moeite wilt nemen om commentaar achter te laten!
Dat stel ik zeer op prijs.
Liefs Leonibg